Babagan Kita

src=http___5b0988e595225.cdn.sohucs.com_images_20181203_a08dce8c69f243e1b18ca99dadd328d4.jpeg&refer=http___5b0988e595225.cdn.sohucs

Profil Perusahaan

Shanghai Huaxin didegaké ing 2009 sing melu layanan sumber bahan baja luwih saka 10 taun. Kita wis mbangun tim Sales profesional lan sawise-sales kanggo ngawula kanggo klien ing luar negeri. Produk utama kita utamane ing baja Karbon, baja paduan lan baja tahan karat sing ngemot pipa bunder (dilas lan mulus), tabung persegi, pipa persegi panjang, baja saluran, baja sudut, balok H, balok I, bar cacat, bar persegi, strip baja / coil etc Kita uga bisa kurban FPC, EN10204 / 3.1 Certificate kanggo karya project.

Standar sing diwenehake yaiku: ASTM A106, ASTM 519, ASTM53, A179, ASTM335, A333 Gr.6, ASTM A213M T5/T11/T12, API l, API5CT, EN10210-1:2006, EN10025, EN10025, EN10025 3, EN 10216-1, EN10297, YB/T 5035, AS 1162, GB/T8162

bahan utama includ 10, 20, 20G, 20MnG, 25MnG, 15CrMoG, 12Cr2MoG, 12Cr1MoVG, 10Cr9Mo1VNb, SA106B, SA106C, SA333Ⅰ, SA333Ⅵ, SA335 P5, SA335 P11, SA335 P12, SA335P22, SA335 P91, SA335 P92, ST45.8 / Ⅲ, 15Mo3, 13CrMo44, 10CrMo910, 15NiCuMoNb5-6-4, 320, 360, 410, 460, 490 Ect.

1210

spiral-staircase01-545x409

ab_small-1

Supaya kanggo gawe marem bagean paling saka klien kita, kita mbangun pipe warehouse ing Tianjin lan struktur gudang ing Tangshan ngendi paling pipe lan struktur baja teka saka. Tegese kita bisa kurban baja normal ora mung karo rega competitive nanging uga ing wektu.

Kita uga bisa dadi konsultan profesional kanggo proyek sampeyan, kayata nggawe perawatan luwih kaya nglereni, pukulan, lukisan, galvanizing, saliyane, kita uga bisa nggawe produksi individu miturut gambar lan panjaluk rinci.

Huaxin wis dibangun hubungan long-term karo pasar jaban rangkah kayata Australia, Indonesia, Vietnam, Myanmar, India, Filipina, Kenya, Albania, Mauritius, Afrika Kidul, Dubai, Georgia, Spanyol, Rusia lan ing.

layanan kita

Kontrol kualitas: kita wis nggawe tim profesional kanggo ndhisiki inspeksi komoditas supaya manawa kualitas cukup apik.

Wektu pangiriman: tim ing gudang cedhak pabrik bisa nggawe manawa klien bisa entuk kargo kanthi tepat

Solusi proyek: kita bisa nggawe baja miturut panjaluk rinci lan gambar klien.

Wilayah lengkap: kita uga nggawe departemen kanggo mbantu sampeyan nemokake produk liyane sing migunani ing China.