Processing logam profesional. Personel sing berpengalaman lan dilengkapi

Njaluk pesenan

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Shanghai Huaxin Trading Co., Ltd. Produk utama utamane ing baja Karbon

Babagan Kita

Shanghai Huaxin didegaké ing 2009 sing melu layanan sumber bahan baja luwih saka 10 taun. Produk utama kita utamane ing baja Karbon, baja paduan lan baja tahan karat sing ngemot pipa bunder (dilas lan mulus), tabung persegi, pipa persegi panjang, baja saluran, baja sudut, balok H, balok I, bar cacat, bar persegi, strip baja / kumparan lsp.

  • src=http___5b0988e595225.cdn.sohucs.com_images_20181203_a08dce8c69f243e1b18ca99dadd328d4.jpeg&refer=http___5b0988e595225.cdn.sohucs

Paling Anyar Saka Warta

Kita kalebu warta perusahaan lan warta industri, tansah nggatekake tren industri

  • Price keep rising recently
    Rega terus mundhak bubar Diterbitake:2016-01-04 17:05:45 Ukuran Teks:【BESAR】【MEDIUM】【CIL】 Ringkesan:akhir 2015 lan wiwitan 2016, rega baja terus meningkat. akeh, terus mundhak wiwit minggu kepungkur, mula apa sebabe kedadeyan kasebut? bisa...
  • How about the fluctuation of steel price
    Kaya sing kita ngerteni, rega baja tetep mudhun ing jaman kepungkur, dadi kapan bisa mandheg? Saiki rega baja luwih murah tinimbang sayuran, yen kondisi iki terus, iku bakal dadi penyakit kanggo kabeh industri sing gegandhengan. Pamrentah China ngetokake aturan ekonomi kanggo mbantu ngekspor, kaya ...
  • Client from Mexico visit us
    Klien saka Meksiko ngunjungi kita kanggo mriksa fitting pipa wesi malleable, padha puas karo produk amarga tandha biasane digunakake ing pasar domestik. Sawise rampung rapat bisnis, kita padha seneng-seneng.
partner1 (6)
partner1 (1)
partner1 (8)
partner1 (2)
partner1 (4)
partner1 (5)
partner1 (7)
partner1 (3)